WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

WordPress specialist

Wilt u een website of webshop laten maken met WordPress? Of wilt u voordelig een WordPress specialist inhuren? Lees hieronder meer over onze diensten.

CONTACT OPNEMEN

Uitleg WordPress specialist.

Een website met Wordpress kun je al door een specialist van Blue Nine laten maken vanaf €350, - excl. 21% BTW. Heb je al een WordPress website, maar heb je specifieke hulp nodig? Huur ons dan in op basis van een uurtarief van €45, - excl. 21% BTW.
Zoek je een WordPress specialist voor het laten maken van een website? Wij bieden drie standaard pakketten aan of kunnen een maatwerk offerte uitbrengen op basis van je wensen. Lees meer over een WordPress website maken op onze pagina's:
Betaalbare website maken Maatwerk website maken  Professionele website        

Wat kan een WordPress specialist voor je regelen?

Je kunt ons een website of webshop laten maken in WordPress;

Wij kunnen WordPress voor je installeren, zodat je zelf aan de slag kunt;

Je kunt ons vragen stellen of advies vragen of een specifieke onderwerp zoals het versnellen van je website of verbeteren van je lay-out (design);

Je kunt ons inhuren om het onderhoud of beveiliging van je WordPress website te regelen;

Wij zijn ook specialist in SEO en kunnen de vindbaarheid van je WordPress website verbeteren;

Je kunt ons als externe partij inhuren die alle zaken rondom het bouwen of verbeteren van je WordPress regelt met een andere bedrijf;

Alle onderwerpen rondom WordPress kunnen wij beantwoorden voor je;

Wij werken door heel Nederland.

Wat is WordPress?

WordPress is een opensourcesoftware om website te realiseren. Het platform stond erom bekend om blogs mee te maken, maar is inmiddels uitgegroeid tot een professionele platform. WordPress wordt gebruikt door 42% van de websites wereldwijd. Door het gebruik van een template (lay-out) kun je een website maken voor iedere branche. Wij gebruiken een lay-out met schone codering. Dit is namelijk belangrijk voor de laadtijd van je website. De kosten voor de lay-out is inbegrepen bij de totaalprijs. WordPress beschikt over een CMS (Content Management Systeem). Hierdoor wordt het makkelijker om zelf de website bij te werken met nieuwe pagina's, teksten en afbeeldingen. Ben je niet technisch aangelegd? Geen probleem, Blue Nine is je partner op het gebied van websites, webshops en SEO. Wij kunnen ook na aflevering de website voor je onderhouden (tegen een klein tarief per maand). Wil je meer lezen over WordPress? Bekijk dan de website van WordPress. wordpress.org.

Wat kost een website laten maken?

De kosten van een website is afhankelijk van het aantal pagina's die je nodig hebt. 
Een website met 5 pagina's kun je al laten maken voor €350, - exclusief 21% BTW. 

Prijslijst

Bekijk hier de prijzen voor het laten maken van een website. Wij kunnen ook een maatwerk offerte uitbrengen als het pakket niet aansluit op je wensen.

1. Betaalbare website

Maximaal 5 pagina's
Inclusief contactformulier
Inclusief je eigen huisstijl
€350, -
exclusief 21% BTW
Lees meer

2. Maatwerk website

Maximaal 10 pagina's
Design geheel volgens wens
SEO inbegrepen
Inclusief contactformulier
€500, -
exclusief 21% BTW
Lees meer

3. Website inclusief hosting

Maximaal 25 pagina's
Maatwerk design
Inclusief gebruik stockafbeeldingen of foto's op locatie;
SEO inbegrepen;
Inclusief hosting op ons VPS server
€1.500, -
exclusief 21% BTW
Lees meer

Extra taken die Blue Nine als WordPress specialist uitvoert:

WordPress business

Zoek je een bedrijf voor WordPress business? Wij kunnen WordPress voor je bedrijf installeren en inrichten met een website of webshop. Ook voor klanten met een bestaande WordPress website kun je bij ons terecht voor het laten maken een nieuwe lay-out of technische verbeteringen zoals een snellere laadtijd. Ben je juist opzoek naar een SEO specialist voor je WordPress website? Blue Nine internetbureau is je dan graag van dienst om je website hoger in Google te krijgen. Een SEO specialist kan je helpen bij een zoekwoorden onderzoek, het nalopen van de vindbaarheid van je website, het opzetten van betaalde advertenties op Google en het nalopen van teksten op je website inclusief verbeteren. Onder WordPress Business kun je dus als bedrijf bij ons terecht voor alle onderwerpen die relevant zijn aan het maken, onderhouden of beveiligen van een WordPress website! 

SEO specialist

Wist u dat wij ook specialisme bezitten over SEO? Na aflevering van de website kunnen wij voor jou op maandelijkse basis de website nalopen en verbeteren op vindbaarheid. Wij kunnen technische, visuele en tekstuele verbeteringen aanbrengen waardoor je website hoger in Google kan eindigen. SEO is een lange termijn plan met als doel om op maandelijkse termijn de website te verbeteren. Google hecht namelijk veel waarde aan websites die relevante informatie aanbieden en dit bijhouden. Lees meer hierover op onze SEO specialist pagina.

Bekijk SEO specialist pagina
Google-Analytics-SEO-Specialist

Google Analytics

Met dit platform krijg je meer inzicht in je klanten. Google Analytics biedt gratis tools die nodig zijn om gegevens voor je website vanuit één plaats te analyseren. Je krijgt hiermee inzicht in de bezoekersaantallen, het gedrag van de bezoekers op je website, uit welke regio's je bezoekers aantrekt etc. Blue Nine gebruikt Google Analytics en bij het afleveren van je website zorgen wij ervoor dat dit gekoppeld is. Voor een koppeling is een Gmail account nodig. 

Google Analytics

Laadtijd van je website

Een van de taken van een SEO specialist is het verbeteren van de laadtijd van je website. Google hecht namelijk veel waarde aan websites die snel laden op computers en mobiele telefoons. De laadtijd wordt gemeten met Google Pagespeed Insights. Wij geven je tips voor het verbeteren van de laadtijd. Indien mogelijk zullen wij technische verbeteren doorvoeren. Denkt u hierbij aan het optimaliseren van de afbeeldingen, verwijderen van onnodige code, verbeteren van de pagina structuur etc. Wanneer je ons inhuurt als SEO specialist zullen wij ook dit voor je oppakken.

Google Pagespeed Insights
Laadtijd website SEO specialist
starthumbs-upcheckmark-circle