Professionele WordPress website laten maken?

Wij zijn een webdesign bedrijf en gespecialiseerd in het maken van een professionele WordPress website. Op deze pagina vind je informatie over ons aanbod, de prijs en exacte stappen om een nieuwe website te bouwen.
Wij zijn al meer dan 5 jaar specialist in WordPress;
Prijs vanaf €995, - excl. 21% BTW;
De website is na aflevering volledig van jou en de afbeeldingen/teksten zijn makkelijk aan te passen;
Snelle laadtijd van je website is mogelijk indien je ook bij ons de hosting afneemt;
Je nieuwe website makkelijk uit te breiden met een webshop;
Wij zijn ook SEO specialist en kunnen voor jou de prestaties van je website verbeteren of betaalde advertenties opzetten in Google, Facebook of YouTube;
Wij leveren ook onderhoud aan je website, zodat je verzekerd bent van een veilige omgeving voor je klanten.
Wij komen graag in contact met jou. Laat je gegevens achter in het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Webdesign bedrijf

Wij zijn ervaren in webdesign en werken met WordPress. We installeren een eigen systeem voor een website met schone codering. Vanaf €995, - ontvang je een website met maximaal 25 pagina's ontworpen door een WordPress webdesigner.

Volledig maatwerk

Een professioneel design en volledig afgestemd op je bedrijf. We gebruiken de kleuren van je huisstijl en letten op de paginastructuur. We houden ook rekening met een presterende lay-out. Kortom we staan in voor merkbeleving met een stukje specialisme van ons webdesigner.

Teksten schrijven

Om teksten voor je website te schrijven is het belangrijk om te weten wat je wilt bereiken met je website. We vragen om zoveel mogelijk informatie aan te leveren over je aanbod, bedrijf, dienst of product. Wij verwerken vervolgens de informatie in een tekst voor je website. 

Afbeeldingen voor je nieuwe website

Een professionele uitstraling van je website hangt samen met het gebruik van de juiste afbeeldingen. Wij hebben een ruime collectie aan stockfoto's die wij kunnen inzetten. We weten inmiddels ook dat klanten graag persoonlijke foto's van je bedrijf willen zien. Wanneer je kiest voor het laten maken van een professionele website, dan komen wij 1x langs op locatie voor het maken van enkele foto's. De foto's worden gebruikt op je website.

Gratis voorbeeld van je nieuwe website

Je bent vast benieuwd naar een voorbeeld van je nieuwe website. Als een van de weinige aanbieders bieden wij jou een gratis voorbeeld van je homepagina aan. Dit is een impressie van ons specialisme in het maken van websites. Dit voorbeeld is niet gelijk je definitieve ontwerp, maar laat wel zien dat wij staan voor een professionele design met schone codering. Vraag vandaag nog een gratis voorbeeld aan!

Gratis voorbeeld aanvragen

De exacte stappen voor het laten maken een professionele website:

Aanleveren gegevens;
Wij brengen een offerte uit;
We installeren WordPress;
We koppelen een SSL certificaat;
We installeren een lay-out systeem;
We maken een opzet van de homepagina;
Afspraak op locatie voor maken foto's;
Pagina's worden ingevuld met afbeeldingen en teksten;
Call to Action wordt direct verwerkt;
Instellen kopjes en zoekwoorden;
Website wordt voorgelegd ter controle;
Twee rondes met aanpassingen volgen;
Na akkoord kopelen Yoast plugin;
We omschrijven voor iedere pagina een meta titel en omschrijving voor de vindbaarheid;
We koppelen Google Analytics en Search Console;
De website wordt getest op mobiele lay-out en snelheid;
Laatste optimalisatie door Blue Nine;
Aflevering website.

SEO Specialist

Nadat je website klaar is begint het echte werk. Met alle andere bedrijven in jouw markt sta je niet gelijk vooraan in de rij. Je website heeft SEO optimalisatie nodig voor het behalen van conversies. Voor dit proces kun je bij ons terecht. Op basis van een maandelijkse tarief rapporteren wij de resultaten van je website. We adviseren jou wat er inhoudelijk en technisch verbeterd kan worden. Tot slot kun je ons betaalde advertenties laten beheren om nieuwe bezoekers te bereiken. 

Lees meer over SEO

Hosting 

Zonder hosting is je website niet bereikbaar voor bezoekers op het internet. Om je zaken te beperken tot één partij is het mogelijk om bij ons ook hosting af te nemen. Dit bieden wij aan voor €10, - per maand excl. 21% BTW. 

Kwalitatieve hosting is belangrijk voor de laadtijd van je website. Wij gebruiken een VPS server om je website bereikbaar te maken. Het onderhoud zoals uitvoeren van updates wordt door ons uitgevoerd. Ook zorgen wij voor een actuele kopie van je website. 

Je kunt bij aflevering van je website aangeven dat je de hosting door Blue Nine wilt laten regelen. 

Contact opnemen met ons:
Deze is website is gemaakt met WordPress en geeft een voorbeeld van ons werk!

Recente blogberichten:

Volg ons op Facebook.

Contactinformatie:

N: Blue Nine internetbureau
A: Planetenbaan 60
W: 3606 AK Maarssen
KvK-nummer: 77066413
BTW-id: NL003154861B67

Lees hier onze algemene voorwaarden.

tagbullhornthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram