Betaalbare website laten maken

Website laten maken prijs:
5 pagina's voor €350, - exclusief 21% BTW.

Nieuwe website laten maken.

Heb je een simpele website nodig met een professionele uitstraling?
Kies dan voor ons basis pakket:

Geschikt voor starters en ZZP

Wil je een betaalbare website laten maken om vindbaar te worden voor je klanten? In dit pakket bouwen wij een website met maximaal 5 pagina's. Een contactformulier is hierbij standaard inbegrepen. U hoeft alleen zelf de teksten en afbeeldingen bij ons aan te leveren. Heb je geen afbeeldingen? Geen probleem, we kunnen ook gratis stockfoto's gebruiken voor de website.

WordPress website
Inclusief de kleuren van je bedrijf
Maximaal 5 pagina's
Eigen teksten en afbeeldingen aanleveren
Professionele design en na aflevering volledig van jou
Website voor computer en mobiel

WordPress website website laten maken

Voor een WordPress website laten maken ben je bij Blue Nine internetbureau aan het juiste adres. Alle websites die wij hebben gemaakt zijn afgeleverd met WordPress. Standaard kent WordPress diverse functionaliteiten zoals een blog. Voor het maken van een professionele lay-out gebruiken wij een thema. De kosten hiervoor zijn inbegrepen bij de prijs. Ons uitgekozen thema gebruikt minimale code en zorgt voor een snelle website.

Installatie

Wij installeren WordPress en zorgen voor de juiste instellingen.

Opzet

Wij maken een professionele design.

Google

Wij koppelen Google Analytics en andere accounts.

Yoast

Wij installeren voor jou Yoast om je website vindbaar te maken.

Het proces van een website laten maken

Tijdlijn

Bekijk hieronder de tijdlijn voor het laten maken van je nieuwe website:

Offerte aanvraag

We starten met de aanvraag van een offerte. Vertel ons over je bedrijf en wat je met je website wilt bereiken.

Wij nemen contact met je op

Na ontvangst van je gegevens nemen wij contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij vragen bijvoorbeeld of je al een design in gedachte hebt en/of je eigen teksten en afbeeldingen beschikbaar hebt.

Gratis voorbeeld

Als het duidelijk is wat je wilt laten maken, dan bouwen wij een gratis homepagina van je nieuwe website. Hiermee krijg je een impressie van ons service.

Offerte

Als ons voorbeeld klaar is, dan sturen wij je per mail een link om het eindresultaat te bekijken. Met de mail ontvang je ook een offerte.

Afbouwen

Spreekt de service en offerte aan? Dan vragen wij om een akkoord op de offerte. We nemen hierna weer contact met je op om de website verder af te bouwen.

Eenvoudige website laten bouwen.

Wil je een eenvoudige website laten bouwen? Neem dan contact met ons op en vertel ons wat voor website je wilt laten bouwen. Wij kunnen vrijblijvend de mogelijkheden aangeven en met je meedenken voor een eenvoudige website tegen een betaalbare prijs.

Neem contact met mij op.

Start vandaag.

Met een gratis voorbeeld van je homepagina!

Wij zijn er klaar voor.

Welkom bij Blue Nine Internetbureau. Vanuit het midden in het land bouwen websites en webshops voor bedrijven, stichtingen en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en hebben al meerdere jaren ervaring met dit platform. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn je graag van dienst.
Offerte aanvragen
Deze is website is gemaakt met WordPress en geeft een voorbeeld van ons werk!

Klanten vinden ons ook via:

Volg ons op Facebook.

file-emptytaglocationscreenbullhornthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram