WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

Professionele WordPress website laten maken = een antwoord op een zoekopdracht.

Ons WordPress website bouwer heeft al meer dan 5 jaar ervaring in het maken van professionele WordPress websites. Wij zorgen ervoor dat je website erin slaagt om bezoekers en conversies op te brengen. Ons website bouwer beperkt zich niet tot het alleen opzetten van je website, maar verdiept zich ook in jouw markt. Door ons kennis te bundelen maken wij een succesvolle website die klanten een antwoord geven op hun zoekopdracht. Lees verder hoe wij een website maken voor MKB bedrijven.

Een professionele website laten maken begint met een verhaal. 

Waarschijnlijk heb je al een website laten maken of ben je toe aan een vernieuwde website met professionele uitstraling. Vertel ons wat jouw verhaal is. Heb je bijvoorbeeld een website die niet goed presteert in Google, wil je juist een webshop koppelen of ben je toe aan een frisse design? Wij luisteren naar jouw wensen. In tegenstelling tot de markt komt bij ons je nieuwe website samen tot stand. Op basis van jouw verhaal denken wij mee met de invulling van een nieuwe website. Bij het bedenken van een lay-out letten we op een structuur die conversies kan opbrengen. Uiteindelijk is het doel om jouw verhaal te vertalen naar een website die nieuwe bezoekers vervulling geeft in hun zoekopdracht. Het succes is vervolgens meetbaar.

Een professionele website laten maken met snelle hosting.

Wij weten dat het belangrijk is voor jouw MKB bedrijf om constant bereikbaar te zijn en bezoekers een snelle laadtijd te geven. Wij gebruiken een eigen server, zodat wij optimale laadtijden kunnen behalen. Wij stoppen onze servers niet vol met klanten. Je ziet het resultaat terug in je Google Search Console. De hosting is per maand en op ieder moment opzegbaar. Bij de hosting is de updates van je website en een kopie inbegrepen. Een website laten maken is bij ons professioneel geregeld, zodat jij geen omkijken hebt naar de technische kanten.

Bereik met je nieuwe website een betere positie in Google.

Een professionele website laten maken begint met een frisse en vooruitziende blik. Wij bekijken de websites binnen je markt en gebruiken jouw specialisme om een merkwaardige website te bouwen. Een betere positie in Google begint met onderscheid tussen jou en de andere spelers binnen je markt. Door zoekwoorden op te nemen en te meten weten wij je website steeds beter te positioneren binnen Google. Tot slot geeft een professionele uitstraling van je website het gevoel dat de klant op de juiste plek is, zodat het ook bounce percentage verbeterd.   

Een professionele website laten maken met weloverwogen afbeeldingen en teksten.

Het verschil van een professionele website laten maken is de zorg die benut wordt aan afbeeldingen en teksten. Voor de afbeeldingen zijn wij voorstander van een combinatie tussen het laten maken van foto's op locatie en foto's die je al bezit van je dienst of product. Wij beschikken over een spiegelreflexcamera, zodat we scherpe foto's van je locatie en personeel kunnen maken. Dit maakt al een essentieel verschil. 

Voor de teksten adviseren wij jou op basis van zoekwoorden onderzoek wat er nodig is. Als specialist binnen je markt kan jij het beste uitleggen waarom klanten bij je moeten kopen. De teksten kun je dus het beste zelf opstellen. Blue Nine voert een SEO controle op de teksten, zodat de zoekwoorden goed verwerkt zijn en de boodschap helder wordt gecommuniceerd.

SEO voor jouw nieuwe website.

Bij het laten maken van een nieuwe website is het belangrijk om zoekwoorden op te nemen. Vertel ons waar jij op gevonden wilt worden of laat ons een zoekwoorden onderzoek uitvoeren. Wij integreren de zoekwoorden in je website. Bij het laten maken van een professionele website is het zoekwoorden onderzoek inbegrepen. Tot slot maken wij ook koppeling met Google Analytics en Search Console om je positie te meten en verbeteren.

SEA specialist
Adverteer je met je website in Google? Wij kunnen je helpen bij het opzetten, beheren en analyseren van je Google Ads campagnes. We bekijken maandelijks je resultaten en voeren optimalisaties uit, zodat de campagnes een maximale resultaat behalen.

Wat kost het laten maken van een website?

Vul het contactformulier in met je gegevens. Ons webdesigner neemt binnen 24 uur contact met je op. In het gesprek kun je ons uitleggen wat je zoekt en mogelijk heb je behoefte aan een adviesgesprek op locatie. 

Zodra jouw wensen duidelijk zijn, dan kunnen we een offerte op maat uitbrengen. Dit traject is geheel vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk dat jij vooraf weet waar je aan toe bent. 

Ook voor vragen en/of opmerkingen kun je het contactformulier gebruiken. We staan je graag te woord.
CAPTCHA afbeelding

Een kleine moeite voor jou en een grote gunst voor ons!