WordPress website voorbeelden

November 13, 2021

Bekijk op deze pagina voorbeelden van drie WordPress websites die Blue Nine gemaakt heeft voor haar klanten. Voor een WordPress website maken wij een maatwerk design met een professionele uitstraling. 

Wil je een nieuwe website laten maken en ben je benieuwd naar een voorbeeld van een WordPress website voor je eigen bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan maken wij een gratis voorbeeld van je homepagina!

Een afbeelding van de homepagina:
SF VAT Wordrpress website voorbeeld 1
Een afbeelding over een pagina met uitleg:
SF VAT Wordrpress website voorbeeld 2

WordPress website voorbeeld 1:
 sf-vat.nl

Voor onze klant SF VAT Service B.V. heeft Blue Nine een WordPress website gebouwd met 5 pagina's. De afbeeldingen hebben wij uitgekozen en de klant heeft zelf de teksten aangeleverd. Wij hebben voor deze website 5 pagina's gemaakt inclusief een aparte pagina voor de Privacy Policy. De website is afgeleverd met een cookie melding en een contactformulier. Tot slot maakt SF VAT Service B.V. ook gebruik van de hosting van Blue Nine. De laadtijd van de website scoort hiermee aanzienlijk beter en de klant heeft verder geen omkijken naar updates en onderhoud.
Bekijk hier de website
Een afbeelding van de homepagina:
MENETWORKS Wordrpress website voorbeeld 1
Een afbeelding over een pagina met uitleg:
MENETWORKS Wordrpress website voorbeeld 2

WordPress website voorbeeld 2: 
menetworks.nl

Me Networks B.V. heeft Blue Nine benaderd om een nieuwe website te laten maken in WordPress. Zij hadden al een website, maar dit kon niet makkelijk aangepast worden. WordPress is populair omdat afbeeldingen en teksten makkelijk aangepast kunnen worden. De afbeeldingen en teksten heeft Me Networks zelf aangeleverd. Wij hebben vervolgens het ontwerp gemaakt en de inhoud ingevuld. De laadtijd van deze website is iets langer dan gebruikelijk, omdat de hosting elders is geregeld. Inmiddels is Blue Nine ingeschakeld voor het SEO optimaliseren van de website, waarbij ook de mogelijkheden voor SEA bekeken worden.
Bekijk hier de website
Een afbeelding van de homepagina:
TIMETOCLEAN Wordrpress website voorbeeld 1
Een afbeelding over een pagina met uitleg:
TIMETOCLEAN Wordrpress website voorbeeld 2

WordPress website voorbeeld 3: 
timetoclean.nl

Voor een schoonmaakbedrijf in Arnhem hebben wij een WordPress website gemaakt. De website bevat een aantal pagina's met korte uitleg over de diensten. Tot slot is er een mogelijkheid om contact op te nemen via het contactformulier. De afbeeldingen heeft Blue Nine uitgekozen en de klant heeft zelf de teksten aangeleverd. De website heeft voorlopig alleen een functie als online visitekaartje. In de nabije toekomst wordt nog nagedacht over het uitbreiden van de website met SEO optimalisatie en betaalde advertenties in Google (ook bekend onder SEA). 
Bekijk hier de website

Wil je ook een WordPress voorbeeld ontvangen voor jouw bedrijf?

Ons webdesigner maakt graag voor jouw bedrijf een gratis voorbeeld in WordPress, indien je interesse hebt voor een offerte. Laat je contactgegevens achter in het formulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Betaalbaar webdesign begint bij Blue Nine internetbureau. Wij hebben meerdere jaren ervaring in WordPress. Wij gebruiken geen thema's om jouw website te ontwerpen, maar hebben een eigen unieke systeem met schone codering. Wij staan garant als jouw partner voor je website, hosting, SEO optimalisatie, SEA campagnes en advies over AVG en cybersecurity.
Deze is website is gemaakt met WordPress en geeft een voorbeeld van ons werk!

Recente blogberichten:

Volg ons op Facebook.

Contactinformatie:

N: Blue Nine internetbureau
A: Planetenbaan 60
W: 3606 AK Maarssen
KvK-nummer: 77066413
BTW-id: NL003154861B67

Lees hier onze algemene voorwaarden.

tagbullhornthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram