WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

SEO specialist nodig voor je website?

Nadat je website klaar is begint het echte werk. Met alle andere bedrijven in jouw markt sta je niet gelijk vooraan in de rij. Je website heeft SEO optimalisatie nodig voor het behalen van conversies. Voor dit proces kun je bij ons terecht. Op basis van een maandelijkse tarief rapporteren wij de resultaten van je website. We adviseren jou wat er inhoudelijk en technisch verbeterd kan worden. Tot slot kun je ons betaalde advertenties laten beheren om nieuwe bezoekers te bereiken.

Wij verrichten een zoekwoorden onderzoek;

Wij verwerken de zoekwoorden op je website;

Wij maken een koppeling met je website en Google Analytics en Google Search Console;

Maandelijks rapporteren wij ons uitgevoerde taken;

Maandelijks ontvang je een rapport met de resultaten van Google en advies voor verbeteringen;

Wij verbeteren de laadtijd van je website;

Wij zorgen voor de juiste basis zoals een sitemap;

Het is mogelijk om ons in te schakelen op basis van een uurtarief.

Ik ontvang graag een offerte, omdat ik een SEO specialist zoek voor mijn website:

CAPTCHA image

Een kleine moeite voor jou en een grote gunst voor ons!

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO specialist test, analyseert en veranderd een website voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Je website eindigt hiermee hoger in zoekresultaten van grote zoekmachines zoals Google en Bing.

Je hebt een website laten maken en bent nu 24 uur en 7 dagen per week online geopend. Met alle andere websites in jouw markt sta je niet gelijk vooraan in de rij. Wanneer je website klaar is begin je met het meten van de resultaten, optimaliseren en toevoegen van nieuwe inhoud en adverteren om je website vindbaar te maken voor nieuwe klanten. Als SEO specialist kennen de juiste stappen. Bij ons is het verleden tijd om te schakelen tussen een webdesigner en online marketingbureau. Blue Nine heeft namelijk verstand van al deze zaken.

SEO specialist voor je nieuwe website.

Het echte werk begint pas nadat je website is gemaakt, omdat je gevonden wilt worden door nieuwe klanten. Een SEO specialist kan je inhuren om diverse redenen zoals het verbeteren van je organische positie op Google of omdat je twijfelt over je huidige prestaties zoals de laadtijd.

Wij verrichten de volgende taken:

Wij rapporteren maandelijks de resultaten van je website met Google Search Console en Analytics;

Zoekwoorden onderzoek en het nalopen van de inhoud op je website. Gebruik je de juiste zoekwoorden en heb je dit op de juiste manier verwerkt op je website;

Wij dragen zorg over de updates van je website en letten op technische verbeteringen die de laadtijd van je website kunnen verbeteren;

De lay-out van je website wordt nagelopen en verbeterd. Wij zorgen voor een juiste structuur inclusief integratie van call to action;

Om meer bezoekers te bereiken kunnen wij voor jou advertenties opstellen die verschijnen op zoekmachines zoals Google of op platformen zoals YouTube/Facebook.

Hoe kom je hoger in Google?

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt door bedrijven. Je positie verbeteren hangt af van een aantal factoren. Ten eerste heeft je website de juiste kopjes (titels), zoekwoorden en meta informatie nodig. Ten tweede dient de technische kant op orde te zijn zoals de laadtijd en juiste pagina opbouw. Tot slot is het van belang dat je nieuwe en specialistische informatie verteld, zodat bezoekers niet gelijk weggaan op jouw website maar juist blijven doorklikken naar andere pagina's (bounce rate). 

Wij zijn je graag van dienst als je twijfelt over de SEO van jouw website.

SEA specialist nodig voor je website?

Naast SEO bestaat er ook SEA voor je website. De afkorting SEA staat voor Search Engine Advertising. De bedoeling hiervan is dat je met website kunt adverteren op zoekmachines of platformen zoals Google, YouTube of Facebook. Dit is een effectieve manier om nieuwe bezoekers aan te trekken.

Waarom heb ik een SEA specialist nodig?

Bij een nieuwe website is het niet vanzelfsprekend dat je direct gevonden wordt door bezoekers. Bedrijven kunnen gebruik maken van SEA om bezoekers aan te trekken. Wij zijn een SEA specialist in Google en bekende platformen zoals Facebook, Instagram en YouTube. Op deze platformen kunnen wij advertenties maken over jouw nieuwe website. Hiermee kan je bijvoorbeeld je website/merk bekender maken of conversies binnenhalen. Als één van de weinige aanbieders in de markt kun je bij Blue Nine terecht voor een specialist in WordPress, SEO-optimalisatie en SEA campagnes.

Waarvoor kan ik een SEA specialist inhuren?

Het opzetten van advertenties in de zoekresultaten van Google;

Het opzetten van advertenties op platformen zoals Facebook, Instagram of YouTube;

In overleg bepalen we het budget en de gewenste doelen zoals het bereiken van conversies of aantrekken van nieuwe bezoekers;

De campagnes worden door Blue Nine beheerd en je kunt met een eigen account meekijken;

De resultaten van de campagnes worden gerapporteerd. Let erop dat bij het adverteren altijd een leermoment nodig is. Dit is de tijd die een platform nodig heeft om gegevens te verzamelen over je bezoekers en prestaties, zodat de advertentie steeds beter ingezet kan worden.

Specialist in het maken van een professionele website of webshop.