Professionele website laten maken

Website laten maken:
25 pagina's voor €1.500, - inclusief 21% BTW.

Een nieuwe website laten maken.

Ons meest complete pakket is het Gold Pakket. Wij regelen het complete proces voor het laten maken van een nieuwe website. Lees hier meer:

Geschikt voor iedereen.

Zorgeloos een website laten maken? Het kan met ons Gold pakket. Bij dit pakket regelen wij alle stappen om een professionele website af te leveren. Wij registreren je domeinnaam en regelen de hosting. Het design wordt volledig afgestemd op je bedrijf en je kunt het design tot 3x na aflevering aanpassen conform je wensen. De website wordt extra geoptimaliseerd voor snelheid. Met dit pakket kun je 25 pagina's laten ontwerpen. Voor de invulling van je website kunnen wij exclusieve stockfoto's gebruiken en we kunnen ter plaatse komen voor het maken van foto's. Tot slot leveren wij de website af met koppeling aan je Google accounts en regelen wij de invulling van de vindbaarheid. Bij dit pakket hoeft u dus alleen zelf de teksten aan te leveren en wij maken de website verder af. Tijdens het maken van de website kun je op afstand meekijken hoe de progressie verloopt. De website wordt namelijk gemaakt op een aparte ruimte die alleen voor jou benaderbaar is.
WordPress website
Inclusief de lay-out van je bedrijf
Maximaal 25 pagina's
Inclusief stockfoto's voor je website en foto's ter plaatse met ons spiegelreflexcamera;
Professionele design en na aflevering volledig van jou
Website voor computer en mobiel
Volledig maatwerk
SEO koppeling met Yoast inclusief optimalisatie zoekwoorden
Snelle website en gehost op ons VPS server.

Zoek je een goedkopere website?

Je kijkt nu op de pagina van het Gold pakket met 25 pagina's. Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hieronder ons andere pakketten:

Blue Nine Basis

Een website met maximaal 5 pagina's inclusief contactformulier. Ideaal voor starters en ZZP'ers.
€350, -
incl. 21% BTW
BEKIJK BASIS

Blue Nine Premium

Een website met maximaal 10 pagina's inclusief maatwerk. Ideaal voor MKB bedrijven.
€500, -
incl. 21% BTW
BEKIJK PREMIUM

WordPress website website laten maken

Wij maken je website met WordPress. Standaard zijn hier diverse functionaliteiten bij inbegrepen zoals een blog. Voor het maken van de lay out gebruiken wij een thema. De kosten hiervoor zijn inbegrepen bij de prijs. De thema gebruikt minimale code en zorgt voor een snelle website.

Installatie

Wij installeren WordPress en zorgen voor de juiste instellingen.

Opzet

Wij maken een professionele design.

Google

Wij koppelen Google Analytics en andere accounts.

Yoast

Wij installeren voor jou Yoast om je website vindbaar te maken.

Het proces van een website laten maken

Tijdlijn

Bekijk hieronder de tijdlijn voor het laten maken van je nieuwe website:

Offerte aanvraag

23 January 2016
We starten met de aanvraag van een offerte. Vertel ons over je bedrijf en wat je met je website wilt bereiken.

Wij nemen contact met je op

17 February 2016
Na ontvangst van je gegevens nemen wij contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij vragen bijvoorbeeld of je al een design in gedachte hebt en/of je eigen teksten en afbeeldingen beschikbaar hebt.

Gratis voorbeeld

6 March 2016
Als het duidelijk is wat je wilt laten maken, dan bouwen wij een gratis homepagina van je nieuwe website. Hiermee krijg je een impressie van ons service.

Offerte

1 April 2016
Als ons voorbeeld klaar is, dan sturen wij je per mail een link om het eindresultaat te bekijken. Met de mail ontvang je ook een offerte.

Afbouwen

23 June 2016
Spreekt de service en offerte aan? Dan vragen wij om een akkoord op de offerte. We nemen hierna weer contact met je op om de website verder af te bouwen.

Start vandaag.

Met een gratis voorbeeld van je homepagina!

Wij zijn er klaar voor.

Welkom bij Blue Nine Internetbureau. Vanuit het midden in het land bouwen websites en webshops voor bedrijven, stichtingen en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en hebben al meerdere jaren ervaring met dit platform. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn je graag van dienst.
Offerte aanvragen
file-emptytaglocationdiamondbullhornthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram