WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

WordPress onderhoud service

Vanaf €50, - per maand 
excl. 21% BTW.

Korte overzicht onderhoud:

Wij voeren updates uit;
Wij regelen een sterk wachtwoord die ieder kwartaal veranderd wordt;
Wij regelen de beveiliging;
Geven je advies over technische verbeteringen;
Rapporteren ons werk.

Zoek je naar een WordPress onderhoud service?

Het onderhouden van je WordPress website vraagt aandacht en tijd. Blue Nine heeft al jaren specialisme in WordPress en wij kunnen het onderhoud voor je vakkundig uitvoeren. Met ons WordPress onderhoud service rapporteren wij maandelijks de taken die wij verricht hebben. Hieronder vertellen wij je de belangrijkste taken in het onderhoudspakket:

Wachtwoord veranderen

Wij stellen een sterk wachtwoord in met letters, cijfers en karakters. Ieder kwartaal veranderen wij het wachtwoord.

Technische verbeteringen

Wij geven je tips over het verbeteren van de website. Denk hierbij aan het behalen van snellere laadtijden, betere gebruikerservaring en behalen van doelstellingen zoals nieuwe conversies.

Back-up (kopie)

Maandelijks maken wij een kopie van de website. Als je website niet meer functioneert, dan kunnen wij de kopie terugzetten. Je bent dan weer snel online.

Updates uitvoeren

Wij kijken wekelijks je website na op het uitvoeren van updates. Dit wordt vaak vergeten waardoor je website kwetsbaar wordt voor hackers.

Korte SEO analyse

Iedere maand ontvang je een korte overzicht over de gezondheid van je website inclusief zoekpositie, nieuwe zoekwoorden en trends. Op lange termijn behaal je betere resultaten.

Beheer over je website

Wij nemen wekelijks de tijd om je website na te lopen, zodat jij geen omkijken hebt naar het beheer van je website.

Onderhoud aanvragen

Bovenstaande pakket kunnen wij aanbieden voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag wordt maandelijks gefactureerd en is iedere maand opzegbaar. 

€50, -

exclusief 21% BTW

Start vandaag.

Met een gratis voorbeeld van je homepagina!

Wij zijn er klaar voor.

Welkom bij Blue Nine Internetbureau. Vanuit midden Nederland bouwen wij websites en webshops voor bedrijven, stichtingen en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en hebben al meerdere jaren ervaring met dit platform. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn je graag van dienst.
Offerte aanvragen
apartmentcoglicensephonemapcalendar-fulllaptop-phonewheelchair