WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

WordPress Internetbureau

Een nieuwe website laten maken compleet geregeld incl. hosting, maatwerk design en SEO.

Direct contact opnemen
Wij werken voor starters, ZZP'ers en MKB bedrijven
Adviesgesprek inbegrepen 
Prijzen vanaf €500, - 
Afgeleverd binnen 2 tot 4 weken

Vertel jouw verhaal in een adviesgesprek met ons WordPress specialist

Voor een succesvolle website is het belangrijk om te weten waarom jij een website wilt laten maken. In een adviesgesprek komen wij bij jou langs of we kunnen video bellen om kennis te maken met jouw bedrijf. Vertel ons wat het doel is van je website. Wij denken met je mee over de invulling. 
Een website voor een starter of ZZP
Een betaalbare website laten maken voor je bedrijf is bij ons makkelijk geregeld. We belasten je niet met ingewikkelde zaken. Een standaard website met 5 pagina's kun je al voor 500 euro laten maken. Vertel ons over je bedrijf en wij vertalen dit naar een professionele website.
Een website voor een MKB bedrijf
Meeste MKB bedrijven hebben al een website, maar zijn opzoek naar een nieuwe website die meegaat met de tijd of voldoet aan de wensen. Jouw verhaal is voor ons belangrijk. Wij hebben de juiste specialisme in huis om een professionele website te bouwen, onderhouden en optimaliseren. In het adviesgesprek vertellen wij jou alles over ons full service internetbureau. Laten we je alvast geruststellen dat je resultaten weer haalbaar zijn. We pakken de website technisch aan voor een goede prestatie met Search Console. Op visueel gebied maken wij je website professioneel met hoogwaardige afbeeldingen. Tot slot zorgen wij ervoor dat de website op de juiste manier gekoppeld wordt met Google diensten.
Lees meer over een MKB website laten maken

Website laten maken begint met WordPress en een snelle hosting

Blue Nine installeert WordPress en een eigen lay-out systeem. Je krijgt een eigen licentie, zodat je altijd up-to-date blijft. Onze hosting levert een snelle laadtijd en maakt automatisch een kopie van je website. 
Wij realiseren ons dat een website belangrijk kan zijn voor jouw bedrijf. Het is een voorschrift dat wij de zaken voor elkaar hebben en jij als klant zal dit direct bij ons opmerken.

Ons WordPress internetbureau maakt een maatwerk design voor jouw nieuwe website.

Jij wilt uitblinken met je website op het internet. Wij begrijpen dat jij niet zit te wachten op een website met standaard template. Wij maken jouw website op basis van de huisstijl van je bedrijf. Je bezoeker beleeft een ervaring die jij graag wilt overbrengen. Ons WordPress webdesigner luistert naar jouw wensen en maakt een ontwerp op basis van je wensen en wat werkt om je doelen te behalen.

Ons WordPress internetbureau stelt de SEO voor jouw website in.

Bij het laten maken van een nieuwe website is het belangrijk om zoekwoorden op te nemen. Vertel ons waar jij op gevonden wilt worden of laat ons een zoekwoorden onderzoek uitvoeren. Wij integreren de zoekwoorden in je website. Tot slot maken wij ook een koppeling met Google Analytics en Search Console. 

Benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een website?

Een website laten maken voor een starter of ZZP'er is al mogelijk vanaf 500 euro exclusief 21% BTW. Voor een MKB bedrijf start de prijs voor een nieuwe website laten maken vanaf 995 euro exclusief 21% BTW. De exacte prijs is afhankelijk van je wensen. Stuur ons een e-mail (info@blue-nine.nl) en wij reageren binnen 24 uur.