WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

WordPress expert Woerden

Blue Nine is een WordPress expert in Woerden. Bij ons kun je terecht voor het webdesign van jouw bedrijf, maar wat betekent dat precies? Wij vertellen je graag alles over het laten maken van een website in WordPress. Tijdens een bezoek of online adviesgesprek kunnen wij de kracht uitleggen van WordPress, hoe wij een professionele lay-out ontwerpen die past bij jouw bedrijf en tot slot hoe wij het doel behalen die voor jou belangrijk is (bijvoorbeeld het vinden van nieuwe klanten). 
Website laten maken Woerden

Zoek jij op een betaalbare website laten maken?

Een betaalbare website maken wij voor startende bedrijven en ZZP'ers. Denk hierbij aan een kapsalon, horecabedrijf, autogarage, schoonmaakbedrijf etc. Wij regelen de volledige installatie van een WordPress website. Met ons specialisme krijg jij een website die past bij je bedrijf met een moderne en professionele uitstraling. Na aflevering kun je makkelijk zelf de website aanpassen. Tot slot kun je bij ons ook terecht voor het onderhoud of nazorg zoals het vinden van nieuwe klanten met betaald adverteren via Google.

Kosten van een betaalbare website laten maken?

Een WordPress website met 5 pagina's kunnen wij maken voor €500, - excl. 21% BTW. De website wordt afgeleverd met een contactformulier en is ook geschikt voor mobiele weergave. Heb je interesse? Mail ons voor een vrijblijvende offerte: 
info@blue-nine.nl

Ik heb al een website en ben opzoek naar een WordPress expert.

Schakel een WordPress expert in voor jouw bedrijf. We kunnen je huidige website aanpassen naar het gewenste eindresultaat of we maken een nieuwe website terwijl je oude website online blijft. Je kunt bij ons ook terecht voor het uitbesteden van het onderhoud (updates en back-up), hosting, SEO (verbeteren positie in Google) of SEA (betaalde campagnes laten beheren of opzetten). De mogelijkheden zijn eindeloos en wij vertellen je graag hoe wij jouw bedrijf kunnen aanvullen.

Nieuwe website laten maken naast een bestaande website?

Dit is mogelijk. De kosten voor het maken van een nieuwe website voor een MKB bedrijf kunnen wij pas aangegeven zodra wij exact weten wat je wilt en om hoeveel pagina's het gaat. Bel ons op 030 24 96 136 of gebruik het contactformulier hieronder.
5 jaar specialist in WordPress.
WordPress website Blue Nine
Klanten beoordelen ons met 5 sterren:
Blue Nine Google Reviews

Blue Nine is jouw webdesign bureau in Woerden met SEO en SEA diensten.

Onze WordPress expert kan jouw bedrijf helpen om beter te positioneren in Google. Je organische positie kunnen we op diverse manieren verbeteren. We kunnen je on page SEO nalopen: optimaliseren je inhoud op een zoekwoord, versnellen laadtijd, het gebruiken van een lay-out gericht op conversies en het verbeteren van interne linkbuilding. Daarnaast kunnen wij ook off page SEO aanbieden zoals het opbouwen van linkbuilding voor jouw website. 

Tot slot zijn wij ook gespecialiseerd in SEA. Dit is gericht op het betaald adverteren in Google. Blue Nine kan als SEA specialist betaalde campagnes opzetten en beheren, zodat jouw bedrijf nieuwe klanten aantrekt via Google. 

Over Blue Nine:

Blue Nine is opgericht door twee fanatieke IT specialisten. Door de combinatie van software en hardware kunnen wij jouw bedrijf op het gebied van online communicatie sterk verbeteren. Wij verdiepen ons dagelijks in actuele vraagstukken zoals AVG wetgeving, cybersecurity, e-mail en clouddiensten, inrichting van je werkplek, WordPress website en webshop en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ons focus ligt bij het succesvol maken van jouw bedrijf op online gebied, maar je kunt ons altijd benaderen voor jouw vraagstuk. Welkom bij ons full service internetbureau. Maken wij binnenkort kennis met elkaar?

Een offerte aanvragen voor het laten maken van een website of wil je meer weten of SEO en SEA?

Wij maken graag kennis met jouw bedrijf. Plan met ons een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kunnen dit digitaal verzorgen of bij je langskomen.

Reviews van projecten:

"Het is plezierig samenwerken met Blue Nine. Correct in de communicatie en oplossingsgericht."
SF VAT website gemaakt door Blue Nine
"Fijne samenwerking en top service. Alles naar wens opgeleverd."
Website Time to Clean gemaakt door Blue Nine
"Een website voor ons bedrijf Time to Clean laten maken. Fijn contact gehad en volledig naar wens opgeleverd."