WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

Meest gestelde vragen
Wat kost een website laten maken in Amsterdam?

De kosten voor het laten maken van een website start vanaf 500 euro en kan oplopen tot 2.500 euro. De prijs hangt af van het aantal pagina's, vormgeving en extra wensen (bijvoorbeeld een conversiegerichte website). 

Wat is het verschil tussen een betaalbare en professionele website?

Een website laten maken met 5 pagina's verstaan wij onder een betaalbare website en kunnen wij al aanbieden voor 500 euro exclusief 21% BTW. Een grotere website met meer pagina's verstaan wij onder een professionele website. De prijzen starten daarbij vanaf 995 euro en is afhankelijk van je concrete wensen.

Een professionele WordPress website laten maken?

Voor ieder bedrijf is een professionele website laten maken een ander verhaal. Ons webdesigner hoort graag wat jouw verhaal is. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.