WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

Website laten maken Amsterdam

Blue Nine is een WordPress internetbureau. Wij maken betaalbare en professionele websites voor bedrijven in Amsterdam. Binnen ons bedrijf sta jij als klant centraal en daarom vinden wij het belangrijk om full service te verlenen. De waarde van full service is dat wij naast het bouwen van je website ook de SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (adverteren in zoekmachines) voor je bedrijf kunnen regelen. 
Website laten maken Amsterdam

Een professionele WordPress website nodig?

Voor ieder bedrijf is een professionele website laten maken een ander verhaal. Ons webdesigner hoort graag wat jouw verhaal is. Waarom wil je voor jouw bedrijf een nieuwe website laten maken? Wat vind jij belangrijk aan een website? Misschien zijn dit soort vragen voor jou niet relevant, dan zou een betaalbare website een uitkomst kunnen zijn. Zoek jij echter een website die nieuwe klanten binnenhaalt? Wil je aan de slag met de vindbaarheid of online advertenties? Wij komen bij je langs om te brainstormen over jouw idee met als doel om jouw website te realiseren. 

WordPress website bouwer

Voor het maken van je website gebruiken wij standaard WordPress, omdat je met dit platform makkelijk zelf na aflevering de afbeeldingen en teksten van je website kan aanpassen. Ben je niet handig of wil je juist dat wij het onderhoud voor je uitvoeren? Geen probleem, wij regelen het.

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website start vanaf 500 euro en kan oplopen tot 2.500 euro. De prijs hangt af van het aantal pagina's, vormgeving en extra wensen (bijvoorbeeld een conversiegerichte website). 

Maatwerk website.

Wij hechten waarde aan jouw bedrijf en positie op het internet. Daarom leveren wij standaard maatwerk, zodat jij uitblinkt op het internet!

Blue Nine website bouwer Amsterdam

Wij zijn gevestigd in de omgeving van Amsterdam en komen bij jou langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je maakt direct kennis met ons website bouwer die jouw vragen beantwoord over het laten maken van een website. Na afloop van het gesprek kan jij een juiste keuze maken voor een website specialist die aansluit op je doelen. Jouw succes is ons succes.

WordPress Amsterdam

Er zijn veel specialisten die een website kunnen maken voor jou, maar Blue Nine is de enige die het complete pakket kan aanbieden. Het laten maken van een website in WordPress met snelle hosting en nazorg! Op verzoek is een gratis demo verkrijgbaar.
5 jaar specialist in WordPress.
WordPress website Blue Nine
Klanten beoordelen ons met 5 sterren:
Blue Nine Google Reviews

Verschil tussen een betaalbare en professionele website?

Ten eerste is het belangrijk om als webdesigner te weten waarvoor jij een nieuwe website wilt laten maken. Stel dat je nieuwe klanten wilt aantrekken, dan is je website vooral gericht op het behalen van conversies. Het komt ook voor dat je een website nodig hebt voor de uitstraling van je bedrijf en slechts een aantal pagina's wilt laten zien in de vorm van een online visitekaartje. Een website laten maken met 5 pagina's verstaan wij onder een betaalbare website en kunnen wij al aanbieden voor 500 euro exclusief 21% BTW. Een grotere website met meer pagina's verstaan wij onder een professionele website. De prijzen starten daarbij vanaf 995 euro en is afhankelijk van je concrete wensen.

Over Blue Nine:

Blue Nine is opgericht door twee fanatieke IT specialisten. Door de combinatie van software en hardware te combineren kunnen wij jouw bedrijf op het gebied van online communicatie sterk verbeteren. Wij verdiepen ons dagelijks in actuele vraagstukken zoals AVG wetgeving, cybersecurity, e-mail en clouddiensten, inrichting van je werkplek, WordPress website en webshop en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ons focus ligt bij het succesvol maken van jouw bedrijf op online gebied, maar je kunt ons altijd benaderen voor jouw vraagstuk. Welkom bij ons full service internetbureau. Maken wij binnenkort kennis met elkaar?

Een offerte aanvragen voor het laten maken van een website.

Wij maken graag kennis met jouw bedrijf. Plan met ons een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kunnen dit digitaal verzorgen of bij je langskomen.

Reviews van projecten:

"Het is plezierig samenwerken met Blue Nine. Correct in de communicatie en oplossingsgericht."
SF VAT website gemaakt door Blue Nine
"Fijne samenwerking en top service. Alles naar wens opgeleverd."
Website Time to Clean gemaakt door Blue Nine
"Een website voor ons bedrijf Time to Clean laten maken. Fijn contact gehad en volledig naar wens opgeleverd."

Meest gestelde vragen
Wat kost een website laten maken in Amsterdam?

De kosten voor het laten maken van een website start vanaf 500 euro en kan oplopen tot 2.500 euro. De prijs hangt af van het aantal pagina's, vormgeving en extra wensen (bijvoorbeeld een conversiegerichte website). 

Wat is het verschil tussen een betaalbare en professionele website?

Een website laten maken met 5 pagina's verstaan wij onder een betaalbare website en kunnen wij al aanbieden voor 500 euro exclusief 21% BTW. Een grotere website met meer pagina's verstaan wij onder een professionele website. De prijzen starten daarbij vanaf 995 euro en is afhankelijk van je concrete wensen.

Een professionele WordPress website laten maken?

Voor ieder bedrijf is een professionele website laten maken een ander verhaal. Ons webdesigner hoort graag wat jouw verhaal is. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.