Website laten maken Amsterdam

Een betaalbare en professionele website voor je bedrijf laten maken begint bij Blue Nine internetbureau.

Een nieuwe website laten maken.

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Amsterdam? Je kunt bij ons een website kopen vanaf €350, -. Wij maken je nieuwe website met WordPress. Je ontvangt een professioneel design compleet afgestemd op je bedrijf. Ben je benieuwd naar een voorbeeld? Wij maken gratis een homepage!
Gratis voorbeeld aanvragen
Je hebt al een domeinnaam of laat dit door ons registreren;
Je hebt al een hosting pakket of je kan bij ons hosting huren;
Wij regelen de installatie van WordPress;
Wij regelen een professioneel design;
Het design is responsief en daarmee geschikt voor mobiele telefoons en computers;
Je levert bij ons de afbeeldingen en teksten aan;
Wij vullen de website in met je gegevens;
Je ontvangt tussentijds een voorbeeld;
Een website met 5 pagina's is al mogelijk vanaf €350, - exclusief 21% BTW.

Professionele WordPress website laten maken

Een website laten maken begint met een domeinnaam en hosting. Een domeinnaam is het webadres die je invoert op het internet zodat klanten je bedrijf kunnen vinden. Bijvoorbeeld: blue-nine.nl. Je kunt bij ons een domeinnaam laten registreren of je regelt dit zelf in eigen beheer. Hosting is een stukje ruimte wat je huurt op een server. Wij kunnen de website op de ruimte installeren, zodat je domeinnaam een website laat zien. Wanneer je bij ons een website aanschaft, dan regelen wij de verhuizing van de website. 

Blue Nine heeft al meerdere jaren specialisme in het platform WordPress. Met WordPress kun je gemakkelijk zelf de website onderhouden zoals het bijwerken van teksten of afbeeldingen. Als je bij ons een website laat maken, dan regelen wij de installatie van WordPress. Vervolgens installeren wij een professionele thema (lay-out) met schone code (voor een snelle laadtijd). Wanneer wij de teksten en afbeeldingen van jou hebben ontvangen, dan kunnen wij de website invullen. Wij regelen een professioneel design.

Wat kost een website laten maken?

De kosten van een website is afhankelijk van het aantal pagina's die je nodig hebt. 
Een website met 5 pagina's kun je al laten maken voor €350, - exclusief 21% BTW. 

Prijslijst

Bekijk hier de prijzen voor het laten maken van een website. Wij kunnen ook een maatwerk offerte uitbrengen als het pakket niet aansluit op je wensen.

Betaalbare website

Maximaal 5 pagina's
Inclusief contactformulier
Inclusief je eigen huisstijl
€350, -
exclusief 21% BTW
Lees meer

Maatwerk website

Maximaal 10 pagina's
Design geheel volgens wens
SEO inbegrepen
Inclusief contactformulier
€500, -
exclusief 21% BTW
Lees meer

Website inclusief hosting

Maximaal 25 pagina's
Maatwerk design
Inclusief gebruik stockafbeeldingen of foto's op locatie;
SEO inbegrepen;
Inclusief hosting op ons VPS server
€1.500, -
exclusief 21% BTW
Lees meer

Wat is WordPress?

WordPress is een opensourcesoftware om website te realiseren. Het platform stond erom bekend om blogs mee te maken, maar is inmiddels uitgegroeid tot een professionele platform. WordPress wordt gebruikt door 42% van de websites wereldwijd. Door het gebruik van een template (lay-out) kun je een website maken voor iedere branche. Wij gebruiken een lay-out met schone codering. Dit is namelijk belangrijk voor de laadtijd van je website. De kosten voor de lay-out is inbegrepen bij de totaalprijs. WordPress beschikt over een CMS (Content Management Systeem). Hierdoor wordt het makkelijker om zelf de website bij te werken met nieuwe pagina's, teksten en afbeeldingen. Ben je niet technisch aangelegd? Geen probleem, Blue Nine is je partner op het gebied van websites, webshops en SEO. Wij kunnen ook na aflevering de website voor je onderhouden (tegen een klein tarief per maand). Wil je meer lezen over WordPress? Bekijk dan de website van WordPress. wordpress.org.

SEO specialist

Wist u dat wij ook specialisme bezitten over SEO? Na aflevering van de website kunnen wij voor jou op maandelijkse basis de website nalopen en verbeteren op vindbaarheid. Wij kunnen technische, visuele en tekstuele verbeteringen aanbrengen waardoor je website hoger in Google kan eindigen. SEO is een lange termijn plan met als doel om op maandelijkse termijn de website te verbeteren. Google hecht namelijk veel waarde aan websites die relevante informatie aanbieden en dit bijhouden. Lees meer hierover op onze SEO specialist pagina.

Bekijk SEO specialist pagina
Google-Analytics-SEO-Specialist

Google Analytics

Met dit platform krijg je meer inzicht in je klanten. Google Analytics biedt gratis tools die nodig zijn om gegevens voor je website vanuit één plaats te analyseren. Je krijgt hiermee inzicht in de bezoekersaantallen, het gedrag van de bezoekers op je website, uit welke regio's je bezoekers aantrekt etc. Blue Nine gebruikt Google Analytics en bij het afleveren van je website zorgen wij ervoor dat dit gekoppeld is. Voor een koppeling is een Gmail account nodig. 

Google Analytics

Laadtijd van je website

Een van de taken van een SEO specialist is het verbeteren van de laadtijd van je website. Google hecht namelijk veel waarde aan websites die snel laden op computers en mobiele telefoons. De laadtijd wordt gemeten met Google Pagespeed Insights. Wij geven je tips voor het verbeteren van de laadtijd. Indien mogelijk zullen wij technische verbeteren doorvoeren. Denkt u hierbij aan het optimaliseren van de afbeeldingen, verwijderen van onnodige code, verbeteren van de pagina structuur etc. Wanneer je ons inhuurt als SEO specialist zullen wij ook dit voor je oppakken.

Google Pagespeed Insights
Laadtijd website SEO specialist
Deze is website is gemaakt met WordPress en geeft een voorbeeld van ons werk!

Klanten vinden ons ook via:

Volg ons op Facebook.

startagbullhornthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram