WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

Webshop laten maken Den Haag

Blue Nine is een WordPress internetbureau. Wij maken een professionele webshop voor bedrijven in Den Haag. Binnen ons bedrijf sta jij als klant centraal en daarom vinden wij het belangrijk om full service te verlenen. De waarde van full service is dat wij het complete proces voor jou regelen zoals het maken van een webshop, invullen van de artikelen, opzetten van een professionele design en koppelen van een betalingssysteem zoals iDeal. Wij zijn gevestigd in het midden van het land, maar werken vaak voor bedrijven in Den Haag. Een adviesgesprek op locatie behoort dan ook tot de mogelijkheden.
website-laten-maken-den-haag

Ik wil een webshop laten maken 

Een webshop laten maken begint bij een adviesgesprek. Vertel ons waarvoor jij een webshop nodig hebt en wat je graag wilt bereiken. Wij leggen je uit hoe wij de webshop gaan maken. Voor een webshop dien je zelf de product afbeeldingen en teksten te verzamelen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de artikelen ge├»mporteerd worden in een webshop. Wij leveren een webshop standaard met hosting, betalingssysteem, professionele lay-out en nazorg. Kom in contact met Blue Nine als jij interesse hebt om je eigen webshop te starten.

WooCommerce webshop

Voor het maken van je website gebruiken wij standaard WordPress, omdat je met dit platform makkelijk zelf na aflevering de afbeeldingen en teksten van je webshop kan aanpassen. Ben je niet handig of wil je juist dat wij het onderhoud voor je uitvoeren? Geen probleem, wij regelen het.

Wat kost een webshop laten maken?

De kosten voor het laten maken van een webshop start vanaf 995 euro. De prijs hangt af van het aantal producten, vormgeving en extra wensen (bijvoorbeeld een conversiegerichte webshop met advertenties in Google). 

Adverteren met je webshop?

Schakel een SEA specialist in voor jouw webshop. Die zorgt ervoor dat jij met je webshop kan adverteren op Google, Facebook of Instagram!
5 jaar specialist in WordPress.
WordPress website Blue Nine
Klanten beoordelen ons met 5 sterren:
Blue Nine Google Reviews

Waarom laat ik Blue Nine een webshop maken voor mijn bedrijf in Den Haag?

Ten eerste staan wij bekend om ons specialisme in WordPress. Wij maken het je niet lastig met ingewikkelde technische termen. Jij wilt een professionele webshop bouwer inhuren en daar staat Blue Nine garant voor. Tijdens het adviesgesprek leggen wij je duidelijk uit wat je nodig hebt om een webshop te maken. Het proces voor het bouwen van een webshop wordt volledig door Blue Nine geregeld. Ten tweede zijn wij jouw partner op het gebied van je webshop. Dit betekent dat je altijd bij ons terecht kunt voor vragen, uitleg of aanpassingen. We komen ook regelmatig langs bij klanten op locatie en blijven dit ook doen, zodat jij kunt rekenen op fijne samenwerking. Tot slot vinden wij het belangrijk dat jij je bedrijf kunt draaien zonder omkijken te hebben naar je webshop. Wij laten de zaken vloeiend verlopen en kijken regelmatig of je webshop met de tijd meegaat. 

Over Blue Nine:

Blue Nine is opgericht door twee fanatieke IT specialisten. Door de combinatie van software en hardware te combineren kunnen wij jouw bedrijf op het gebied van online communicatie sterk verbeteren. Wij verdiepen ons dagelijks in actuele vraagstukken zoals AVG wetgeving, cybersecurity, e-mail en clouddiensten, inrichting van je werkplek, WordPress website en webshop en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ons focus ligt bij het succesvol maken van jouw bedrijf op online gebied, maar je kunt ons altijd benaderen voor jouw vraagstuk. Welkom bij ons full service internetbureau. Maken wij binnenkort kennis met elkaar?

Een offerte aanvragen voor het laten maken van een webshop.

Wij maken graag kennis met jouw bedrijf. Plan met ons een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kunnen dit digitaal verzorgen of bij je langskomen.

Reviews van projecten:

"Het is plezierig samenwerken met Blue Nine. Correct in de communicatie en oplossingsgericht."
SF VAT website gemaakt door Blue Nine
"Fijne samenwerking en top service. Alles naar wens opgeleverd."
Website Time to Clean gemaakt door Blue Nine
"Een website voor ons bedrijf Time to Clean laten maken. Fijn contact gehad en volledig naar wens opgeleverd."