WordPress website laten maken

Website voor starterWebsite voor MKB
NIEUWE-WEBSITE-LATEN-MAKEN
Wij vertalen jouw bedrijf naar een professionele website. Gemaakt in WordPress, volledig responsief, snelle laadtijd en schone codering.
Een hoger niveau van sales bereiken? Wij maken voor jouw bedrijf een professionele webshop inclusief maatwerk design, iDeal, SSL etc.

Een hogere positie in Google.

Ik zoek een SEO specialist
SEO specialist
Met een SEO specialist bereik je een betere organische positie. Een SEA specialist helpt bij het opzetten van betaalde advertenties in Google.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en het platform WordPress.

SEO website laten maken

Zoek je naar SEO website laten maken? Wij kunnen jou helpen bij het neerzetten van een conversiegerichte SEO website. Voordat we dit kunnen maken starten we met een vrijblijvend adviesgesprek. Vertel ons waarom jij een SEO website wilt laten maken. Wil je met je bedrijf inzetten op een organische positie in Google? Of kies je juist voor het betaald adverteren in Google? In beide gevallen zijn wij de specialist die je zoekt, omdat wij verstand hebben van zowel SEO als SEA. Wij werken voor startende bedrijven, ZZP'ers en MKB bedrijven. Aarzel niet om contact op te nemen, want we staan je graag te woord.
SEO specialist

Wij verdiepen ons dagelijks in het onderwerp SEO door cursussen te volgen, boeken te lezen en de ontwikkelingen van Google bij te houden.

Wat kost een SEO website laten maken?

De prijs van een SEO website laten maken ligt tussen €995, - en €2.995. Voor een startende onderneming ligt de prijs lager, omdat wij hierbij volledig ons SEO specialisme kunnen toepassen. Bij bestaande websites die verbetering nodig hebben op SEO of SEA en daarom een nieuwe website willen laten maken ligt het tarief hoger. Dit komt omdat dergelijke websites meer pagina's over termijn hebben opgebouwd. Ons SEO specialist is dan meer tijd kwijt om te bepalen wat de juiste strategie is. We beoordelen onder andere de laadtijd, on page SEO (zoektermen, teksten en afbeeldingen) en off page SEO (linkbuilding, blogberichten etc.). 

Ik wil een SEO website laten maken

Je bent maar 1 stap verwijderd naar een professionele internetbureau met verstand van SEO. Heb je interesse? Mail ons voor een vrijblijvende offerte: info@blue-nine.nl. Je kunt van ons een reactie binnen 48 uur verwachten. Heb je interesse in een adviesgesprek bij jouw op locatie, dan kun je dit direct in je mail aangeven.
+ 5 jaar ervaring in WordPress.
WordPress website Blue Nine
Klanten beoordelen ons met 5 sterren:
Blue Nine Google Reviews

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization. Letterlijk vertaald naar zoekmachine optimalisatie. Wat betekent SEO dan voor jouw bedrijf? SEO richt zich op de organische positie van je website in Google. Dit zijn de posities die onder de betaalde advertenties getoond worden wanneer je bijvoorbeeld zoekt naar 'SEO specialist'. Waarom is SEO belangrijk? Een website met een hoge positie in Google kan kosteloos nieuwe klanten aantrekken. Het is een lange termijn investering voor je bedrijf. Met een juiste SEO specialist aan je zijde merk je snel verbetering aan je website. Heb jij een slechte ervaring met een SEO bureau of is de prestaties van je website lager geworden, dan kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Om te beginnen kun je bijvoorbeeld een SEO rapport laten opstellen. Dit verteld alles over je website en prestaties. Ben jij juist opzoek naar een partij die direct een SEO website kan maken, dan ben je bij ons internetbureau aan het juiste adres. 

Over Blue Nine:

Blue Nine is opgericht door twee fanatieke IT specialisten. Door de combinatie van software en hardware kunnen wij jouw bedrijf op het gebied van online communicatie sterk verbeteren. Wij verdiepen ons dagelijks in actuele vraagstukken zoals AVG wetgeving, cybersecurity, e-mail en clouddiensten, inrichting van je werkplek, WordPress en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ons focus ligt bij het succesvol maken van jouw bedrijf op online gebied, maar je kunt ons altijd benaderen voor jouw vraagstuk. Welkom bij ons full service internetbureau. Maken wij binnenkort kennis met elkaar?

Een offerte aanvragen voor een SEO website laten maken?

Wij maken graag kennis met jouw bedrijf. Plan met ons een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kunnen dit digitaal verzorgen of bij je langskomen.

Reviews van projecten:

"Het is plezierig samenwerken met Blue Nine. Correct in de communicatie en oplossingsgericht."
SF VAT website gemaakt door Blue Nine
"Fijne samenwerking en top service. Alles naar wens opgeleverd."
Website Time to Clean gemaakt door Blue Nine
"Een website voor ons bedrijf Time to Clean laten maken. Fijn contact gehad en volledig naar wens opgeleverd."