Een professionele webshop laten maken .

De voordelen van een WordPress webshop:

  • Professionele uitstraling

  • Combinatie met WordPress website mogelijk

  • Klantgegevens beveiligd met SSL

  • Betalen met iDeal

  • Volledig aanpasbaar

Laten we starten

Waarom laat je een webshop maken?

  • Ten eerste groeit de markt in E-commerce/webshops jaarlijks. Als ondernemer is dit een kans om een bestaande business uit te breiden of een nieuwe business op te zetten;
  • Ten tweede een webshop kan zonder grote investering al worden opgezet. Het opzetten van een webshop vereist nog specialistische kennis, maar na het afleveren van de basis kun je makkelijk zelf de webshop verder onderhouden.
  • Tot slot kopen steeds meer klanten producten of diensten online. Al 67% van de millennials geven een voorkeur voor online shoppen in plaats van een bezoek aan een fysieke winkel. Dit percentage stijgt nog verder. Vele bedrijven hebben nog geen webshop, dus je creëert ook een voorsprong op je concurrenten.

Hoe maken we een nieuwe webshop?

Wij kiezen voor WordPress voor het maken van een nieuwe webshop. WordPress vertegenwoordigd al meer dan 455 miljoen websites. Dit zijn de stappen om een WordPress webshop te laten ontwerpen:

Ik heb interesse voor een maatwerk website

Gratis voorbeeld

Ben je benieuwd naar een nieuwe webshop voor je bedrijf? Wij maken een gratis voorbeeld. Vraag het aan via ons contactformulier.

Design in huisstijl

Wij ontwerpen je nieuwe webshop in huisstijl en met een professionele uitstraling. Je input is belangrijk voor ons. Met evaluatie gesprekken passen we het design naar uw wensen aan.

Website ook voor mobiel

Het laden van je nieuwe webshop is ook geschikt voor mobiele telefoons. Met een responsief design wordt je webshop automatisch aangepast aan het juiste formaat van het scherm!

Volledig aanpasbaar

Na aflevering van de webshop kun je met je eigen gegevens inloggen op de website. Je kunt je nieuwe webshop aanpassen of uitbreiden met meer pagina’s en/of functionaliteiten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of een gratis voorbeeld van je nieuwe webshop!

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.