Een resultaatgerichte website laten maken, omdat je 24/7 bereikbaar bent via het internet.

Een nieuwe website laten maken voor je bedrijf in Vleuten? Wij maken professionele websites in WordPress. We komen graag in contact met je. Op deze pagina kun je alvast informatie vinden over het proces van een website maken. Wij komen graag langs op locatie voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Tot slot is het ook mogelijk om een gratis voorbeeld te ontvangen van je nieuwe website!

10 pagina's;

Gemaakt in WordPress;

Beveiligd met SSL;

Maatwerk design inclusief kleuren van je bedrijf;

Snelle laadtijd en mobielvriendelijk;

Invulling van eigen afbeeldingen en teksten;

Levertijd 1 maand en na aflevering volledig van jou;

Dit pakket voor €500, - excl. 21% BTW.

Ik ontvang graag een offerte, omdat ik een nieuwe website wil laten maken:

Vertel meer over je bedrijf en bereik jouw doelgroep.

Als ondernemer kun je urenlang doorpraten over je bedrijf en specialisme. Een website maakt het mogelijk om dit 24 uur per dag te vertellen aan bezoekers die je vinden via het internet. De toevoeging van een website aan je bedrijf maakt je professioneel en opent deuren terwijl jij bezig bent met ondernemen. 

Op je website kun je vertellen over je bedrijf, aanbod, prijzen en contactmogelijkheden, maar bedenk je eens dat je 24 uur gevonden kunt worden. Je wilt dat je website een professionele uitstraling  heeft, maar tegelijkertijd ook het onderhoud en beveiligd is geregeld. Hier heb jij geen tijd voor, maar wij verrichten dit dagelijks. 

Wij maken websites, verrichten onderhoud, regelen de beveiliging en zorgen ervoor dat jij je doelgroep bereikt op het internet.

Wat regelen wij voor je nieuwe website?

Wij installeren WordPress en een SSL beveiligingscertificaat;
Wij installeren een extra systeem voor het vormgeven van je website;
Wij bedenken een professioneel design inclusief de huiskleuren van je bedrijf;
Wij bepalen een structuur met de afbeeldingen en teksten;
De pagina's worden verder ingevuld en we koppelen Yoast voor de SEO van je website;
We koppelen Google Analytics en Search Console aan je website;
Je website is klaar en gereed om live te gaan.

Wat regel je zelf voor het laten maken van een nieuwe website?

Je hebt een domeinnaam geregistreerd of je  laat dit door ons registreren; 
Je hebt al een hosting pakket afgesloten of je kan dit voor €10, - per maand (excl. 21% BTW) bij ons afnemen;
Je levert afbeeldingen en teksten aan voor je website. Het is tegen meerprijs mogelijk om dit door ons te laten verzorgen;
Je hebt een logo in EPS bestand;
Je levert de gegevens van je bedrijf aan inclusief KVK nummer;
Je levert een kort overzicht aan met informatie over je bedrijf en wat je graag wilt bereiken met je website.

SEO specialist voor je nieuwe website.

Het echte werk begint pas nadat je website is gemaakt, omdat je gevonden wilt worden door nieuwe klanten.

SEO optimalisatie nadat je website klaar is:

Je hebt een website laten maken en bent nu 24 uur en 7 dagen per week online geopend. Met alle andere websites in jouw markt sta je niet gelijk vooraan in de rij.  Wanneer je website klaar is begin je met het meten van de resultaten, optimaliseren en toevoegen van nieuwe inhoud en adverteren om je website vindbaar te maken voor nieuwe klanten. Als SEO specialist kennen de juiste stappen. Bij ons is het verleden tijd om te schakelen tussen een webdesigner en online marketingbureau. Blue Nine heeft namelijk verstand van al deze zaken.

Wij verrichten de volgende taken:

Wij rapporteren maandelijks de resultaten van je website met Google Search Console en Analytics;

Zoekwoorden onderzoek en het nalopen van de inhoud op je website. Gebruik je de juiste zoekwoorden en heb je dit op de juiste manier verwerkt op je website;

Wij dragen zorg over de updates van je website en letten op technische verbeteringen die de laadtijd van je website kunnen verbeteren;

De lay-out van je website wordt nagelopen en verbeterd. Wij zorgen voor een juiste structuur inclusief integratie van call to action;

Om meer bezoekers te bereiken kunnen wij voor jou advertenties opstellen die verschijnen op zoekmachines zoals Google of op platformen zoals YouTube/Facebook.

Onderhoud van je website:

Stel nou dat je bedrijf 24 uur open is. Je regelt dan zaken als de beveiliging en het schoonmaken. Het onderhoud is belangrijk bij een website, zodat je niet kwetsbaar wordt voor hackers en klanten veilig hun gegevens bij je kunnen achterlaten.

Wat betekent het onderhoud van je website en waarom is dit nodig?

Je website is 24 uur per dag online en bereikbaar voor iedereen op de wereld. Dit betekent ook dat kwaadwilligen op je website kunnen komen. In de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) staat dat u ‘passende technische en organisatorische maatregelen’ moet nemen om persoonsgegevens te beschermen. Hierbij wordt het volgende advies gegeven: Houd uw software actueel. Installeer regelmatig updates en bekijk of het automatisch installeren van updates voor uw organisatie een goede oplossing is. Met het onderhoud van je website is het dus belangrijk dat je updates tijdig installeert. Hierbij is het ook belangrijk dat je niet te lang gegevens bewaard om te voorkomen dat bij een datalek onnodig veel persoonsgegevens wordt geraakt. Het is dus belangrijk dat je zorg draagt voor het beveiligen en schoonmaken van je website. Heb je hier geen tijd voor? Het is mogelijk om de nazorg van je website uit te besteden aan Blue Nine.

WordPress onderhoud service:

Wij regelen de updates van je website en zorgen voor een correcte bepaling of dit automatisch kan gebeuren;

Wij controleren maandelijks twee keer de beveiliging van je website. Wij veranderen het wachtwoord iedere kwartaal en dit wordt intern beveiligd op het hoogste niveau met een wachtwoord manager;

Wij geven je advies en voeren taken uit betreft het opschonen van de gegevens die je website ontvangt, zodat je niet onnodig veel persoonsgegevens bewaard;

De werkzaamheden betreft het onderhoud van je website wordt vooraf vastgesteld in een offerte met uitgebreide takenlijst;

Wij analyseren je bezoekersgegevens om verdachte bezoekers tijdig uit te sluiten van je website, zodat de kans op een aanval geminimaliseerd wordt.

Meest gestelde vragen over het maken van een nieuwe website:

Heb je vragen of het schrijven van je teksten voor je nieuwe website? Heb je geen afbeeldingen? Of weet je niet wat een domeinnaam of hosting inhoud? Lees hier de antwoorden op deze vragen. Heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op.

FAQ

Hoe snel bouwt Blue Nine mijn nieuwe website?

Wij streven erna om de website binnen 2 weken af te leveren. De termijn gaat in op het moment dat de opdracht volledig is afgestemd en de bestanden zoals afbeeldingen, teksten en logo is ontvangen. De praktijk laat zien dat een website door twee aanpasrondes ongeveer een maand in beslag neemt. Als er sprake is van een deadline, dan vragen wij die vooraf kenbaar te maken. We zullen dan aangeven of de deadline voor ons haalbaar is.

Ik heb geen afbeeldingen voor mijn website

Als je geen afbeeldingen hebt, dan kunnen wij je drie opties aanbieden. De eerste optie is het gratis gebruik van stockfoto’s. Je kunt deze foto’s vinden op websites zoals pixabay.com of pexels.com. Indien de eerste optie geen gewenste afbeeldingen biedt, dan is de tweede optie betaalde stockfoto’s. Je kunt betaalde stockfoto’s vinden via een website zoals shutterstock.com. Tot slot blijft er een optie over om ter plaatse foto’s te maken van je bedrijf, producten of diensten. We verzorgen dit met een Canon spiegelreflexcamera. De foto’s hebben een hoge resolutie. Indien er interesse is voor deze optie, dan kun je vrijblijvend een offerte opvragen.

Ik heb geen teksten voor mijn website

Teksten vormen een belangrijk element voor de website. De bedoeling is dat nieuwe klanten een goede impressie krijgen van je onderneming inclusief alle mogelijkheden. Voor bestaande klanten wordt de focus gelegd op het infomeren van aanvullende diensten. Indien het de bedoeling is dat de website vindbaar wordt via Google, dan dienen de teksten ook zoekwoorden te bevatten. Zoekwoorden zijn termen waarop klanten je kunnen vinden met een zoekopdracht via Google. We kunnen op basis van een uurtarief (35 euro exclusief BTW) aanbieden om teksten te schrijven voor je onderneming. We vragen daarbij om ons uitgebreid te informeren over je aanbod en hoe klanten je op dit moment vinden. Op basis daarvan zullen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. In de offerte is aangegeven hoe lang wij verwachten nodig te hebben voor de teksten en wat de meerprijs bedraagt.

Wat dien je te regelen na aflevering van de website?

Een website dient na aflevering onderhouden en geoptimaliseerd te worden. Onderhoud betekent dat je regelmatig je inhoud naloopt en ververst op basis van interesse. Resultaten worden gemeten via Google Analytics. Standaard leveren wij een koppeling met deze gratis dienst. Als in de resultaten blijkt dat klanten je website verlaten, dan is het nodig om de website na te lopen op de inhoud. Daarnaast omvat onderhoud ook het beveiligen en maken van back-ups (kopieën). Onder beveiliging dien je de website na te lopen op het uitvoeren van updates en periodiek veranderen van je wachtwoord. Een back-up is nodig indien je website crasht of niet meer functioneert. Met een back-up kun je dan een kopie van de website snel terugzetten, zodat de website bereikbaar blijft. Heb je geen tijd om de website onderhouden? Dan bieden wij aan om de website te laten beheren voor een vast bedrag per maand. We plaatsen je website op onze VPS-server. Je deelt de ruimte van de server dan slechts met een aantal beperkte klanten. Dit komt niet alleen ten goede van de laadtijd, omdat bij meeste hostingpartijen de server wordt gedeeld met tientallen bedrijven maar je bent ook ervan verzekerd dat de website is beveiligd en wordt geback-upt. 

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is de naam van je website die je invult in een adresbalk van een browser. Je registreert een domeinnaam bij een provider zoals Hostnet, Strato, Antagonist etc.  Een domeinnaam is de eerste stap om een nieuwe website te laten maken. Je kunt dit ook door ons laten registreren bij een provider naar keuze. Technisch gezien vertaald een domeinnaam je website naar een reeks cijfers van een IP-adres. Door de koppeling van de naam aan een IP-adres is het mogelijk om je website vindbaar te maken. Je kunt het vergelijken met een telefoonnummer die opgenomen wordt in een gele telefoonboek, zodat andere jouw bedrijf kunnen bereiken. 

Wat is hosting en waarvoor is dit nodig?

Hosting is een ruimte op een server. Op deze ruimte kun je de bestanden van je website plaatsen. Een server is verbonden met het internet en je huurt als het ware een plaats, zodat je website bereikbaar wordt voor het internet. Een website zonder hosting kan alleen op je eigen computer bekeken worden. Hosting is dus nodig om je website vindbaar te maken voor bezoekers over de hele wereld. Bij grote providers zoals Hostnet en Strato deel je een server met een aantal klanten. Het gebruik, beter bekend als dataverkeer, wordt verdeeld over alle klanten. Dit heeft vaak negatieve effect op de laadtijd van je website. Blue Nine heeft daarom hosting beschikbaar gesteld voor haar klanten. Je maakt dan gebruik van ons VPS server en wij beperken het aantal klanten, zodat iedereen profiteert van een snelle laadtijd. Groeit je bezoekers? Dan groeien wij mee en schalen wij de capaciteit van je hosting omhoog tegen meerprijs. Standaard bieden wij hosting aan voor €10, - per maand exclusief 21% BTW. Hierbij verzorgen wij ook de updates en beveiliging van de server. Tot slot behoud je al je zaken bij één partij.

Ik ben geïnteresseerd en wil een offerte aanvragen.

Fijn dat je een offerte wilt aanvragen! We zijn je graag van dienst. Laat je gegevens achter via het contactformulier, zodat wij contact met je kunnen opnemen om het vervolgtraject af te stemmen.

Neem contact met ons op en vul je gegevens in via het contactformulier:

Deze is website is gemaakt met WordPress en geeft een voorbeeld van ons werk!

Recente blogberichten:

Volg ons op Facebook.

Contactinformatie:

N: Blue Nine internetbureau
A: Planetenbaan 60
W: 3606 AK Maarssen
KvK-nummer: 77066413
BTW-id: NL003154861B67

Lees hier onze algemene voorwaarden.

tagbullhornthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram