Een nieuwe website laten maken in de regio Woerden? 

Welkom bij ons full service internetbureau. Wij hebben meerdere jaren ervaring met WordPress en kunnen voor jouw bedrijf een betaalbare website laten maken. Vertel ons vooraf je wensen voor een vrijblijvende offerte of plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij jou op locatie met ons WordPress specialist. Ons specialisme zet zich in voor bestaande en nieuwe bedrijven, dus aarzel niet om met ons contact op te nemen. We zijn je graag van dienst.

NU-EEN-BETAALBARE-WEBSITE-LATEN-MAKEN

Blue Nine is een full service Internetbureau en gevestigd in Maarssen. Met veel passie maken wij websites en webshops voor startende bedrijven en MKB bedrijven. Wil je graag een website laten maken of presteert je huidige website niet? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan je graag te woord en kunnen indien gewenst een WordPress specialist op locatie laten langskomen.

Contact opnemen

Website laten maken mogelijk vanaf:

€500, -

- 10 pagina's 

- Maatwerk ontwerp

- Gemaakt in WordPress

- Gratis voorbeeld!

Offerte aanvragen

Een betaalbare website laten maken voor je bedrijf in Woerden:

De prijs voor een nieuwe website laten maken is afhankelijk van de hoeveelheid werk die je laat uitbesteden. Standaard zorgen wij voor een website met een professionele design en gemaakt in WordPress. Doordat wij werken niet werken met een thema/template kun je een website verwachten met snelle laadtijd en schone codering achter de schermen. We denken vooraf met je mee voor een lay-out, zodat je website conversies kan opbrengen.

Voor een betaalbare website kunnen de kosten beperkt blijven, indien je zelf de afbeeldingen en teksten van je website aanlevert. Het design wordt hierbij gemaakt door Blue Nine. 

Voor een zakelijke website waarbij het belangrijk is om leads te genereren adviseren wij om de website compleet te laten bouwen in beheer van Blue Nine. Wij buigen ons dan over het design, de invulling van afbeeldingen en teksten en ook het onderhoud naderhand. 

Heb je al een bedrijf en website, maar functioneert dit niet zoals je voor ogen hebt? Vertel ons wat je precies wilt bereiken. Ons specialisme kan jouw bedrijf helpen om als nog te presteren op het internet. Een groot voordeel van Blue Nine is dat wij websites en webshops maken, maar ook het onderhoud en SEO optimalisatie kunnen verrichten. U hoeft dan niet te schakelen tussen een webdesigner en marketing bureau. Lees verder ons aanbod en de voordelen:

Website laten maken Woerden

Website voor een nieuw bedrijf:

Afbeeldingen en teksten inbegrepen
Website met ca. 30 pagina's
Beveiliging (SSL) en mobiele website standaard inbegrepen
Inclusief foto's en kennismakingsgesprek bij u op locatie
Maatwerk design
Prijsopgave €995, -

Website voor een bestaande bedrijf:

Bestaande inhoud wordt door ons gekopieerd 
25 extra pagina's inbegrepen
Snelle laadtijd gegarandeerd en SEO geoptimaliseerd
Volledig maatwerk
Inclusief foto's en kennismakingsgesprek bij u op locatie
Prijs op aanvraag.

Een betaalbare website laten maken:

Afbeeldingen en teksten zelf aanleveren
Wij maken een maatwerk design
Beveiliging (SSL) en mobiele website standaard inbegrepen
Aflevering is snel mogelijk
Inclusief contactformulier
Prijzen vanaf €350, -

Benieuwd naar de prijs voor je nieuwe website?


Offerte aanvragen voor een website laten maken:
Wij maken graag een offerte voor je op basis van je wensen. Onze offerte legt stapsgewijs uit hoe we je nieuwe website gaan maken. Vul je gegevens in het contactformulier en wij nemen contact met je op. 

Zoekt u een WordPress specialist?
Is uw bedrijf gevestigd in Woerden of in de omgeving ervan, dan is het mogelijk om een WordPress specialist op locatie te laten langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website:
Je website wordt standaard gemaakt in WordPress. U kunt daarmee namelijk zelf makkelijk de afbeeldingen en teksten aanpassen. U kunt na aflevering van de website altijd bij ons terecht voor vragen of uitleg. Kom je er niet uit, dan passen wij de website voor je kosteloos aan. De website is standaard geoptimaliseerd voor ieder schermformaat en daarmee ook geschikt voor mobiele telefoons. We leveren de website af met beveiliging (SSL) en zoekmachine optimalisatie. We denken samen met u mee voor een winstgevende website die conversies kan opbrengen. Tot slot zijn wij één van de weinige internetbureaus waar u een website kunt laten maken, maar ook kunt onderhouden met als doel om uw SEO positie te verbeteren!
Vul je gegevens in voor een vrijblijvende offerte:

Diensten van Blue Nine internetbureau

Bekijk hieronder een overzicht van de diensten die wij aanbieden:
WordPress Website laten maken;
WooCommerce webshop laten maken;
SSL beveiliging;
Domeinnaam;
Hosting;
Website sneller laten maken;
SEO optimalisatie;
Zoekwoorden onderzoek;
Google Ads campagnes;
Google Search Console;
Google Analytics;
Exchange e-mail;
Website fotografie;
Advies en inrichting telefonie;
Cybersecurity voor uw bedrijf;
Wachtwoord beveiliging;
WordPress specialist inhuren;
Uitleg en advies op locatie.
Neem contact met ons op

Het verschil tussen Blue Nine en andere internetbureaus?

Kort samengevat zijn wij jouw partner op het gebied van online succes. 

Ten eerste is Blue Nine één van de weinige internetbureaus waar je een nieuwe website kunt laten maken, beheren en kunt uitbreiden met een webshop of online campagne met betaald adverteren. Wij zijn dus specialist in WordPress, maar ook in Google. We kunnen stapsgewijs taken uitvoeren die helpen om de SEO van je website verbeteren. U hoeft dan niet meer te schakelen tussen een webdesigner en marketingbureau.

Ten tweede wij maken de vertaalslag tussen jouw wensen en technische mogelijkheden op het internet. Bij ons staat deskundig advies voorop en we zullen je niet belasten met technische moeilijkheden. Voor alle zaken die je geregeld wilt hebben kun je bij ons terecht. Denk hierbij ook aan het laten maken van professionele foto’s voor je website, schrijven van teksten of zelfs het compleet beheren van je website waarbij wij ervoor zorgen dat je presteert op het internet.

Tot slot kun je bij ons terecht voor andere vraagstukken zoals het instellen van je e-mail, advies over het inrichten van telefonie, beveiligen van je bedrijf op het internet etc. Wij hebben een groot hart voor het maken van websites, maar wij worden gedreven door ons uitgebreide vakkennis over software, hardware en gerelateerde IT-ontwikkelingen die helpen om jouw bedrijf efficiënt te laten werken.

Contact opnemen
tagbullhornthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram