Lease een website.

De populariteit van leasen groeit snel. Blue Nine speelt hierop in met het leasen van een website. Voor een vast bedrag per maand ontvang je een maatwerk website inclusief beveiliging en onderhoud.
Drukke ondernemers hebben amper tijd om een website veilig te houden. Ook het verder optimaliseren voor de toekomst blijft achter. Wij hebben ons bedacht om een website af te leveren waarbij jij als bedrijf geen omkijken naar hebt.
For norland produce age wishing. To figure on it spring season up. Her provision acuteness had excellent two why intention. As called mr needed praise at. System imprudence yet sentiments unpleasant expression met surrounded not. Be at talked ye though secure nearer.

Blue Nine

Een website leasen is voor de meeste ondernemers een ideale uitkomst. Wanneer jij druk bent met je vak zorgen wij ervoor dat de website in goede handen is.
LEARN MORE

Prijs voor een website leasen?

VOOR STARTERS EN ZZP'ERS

Een maatwerk website die aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Blue Nine regelt de beveiliging, updates met betrekking tot nieuwe teksten en onderhoud zoals beveiliging en updates. Kortom je hoeft zelf alleen mee te denken met de inhoud.
$19
monthly
SELECT PLAN

VOOR (MKB) BEDRIJVEN 

Een maatwerk website 
$49
monthly
SELECT PLAN

Start vandaag.

Met een gratis voorbeeld van je homepagina!

Wij zijn er klaar voor.

Welkom bij Blue Nine Internetbureau. Vanuit het midden in het land bouwen websites en webshops voor bedrijven, stichtingen en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en hebben al meerdere jaren ervaring met dit platform. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn je graag van dienst.
Offerte aanvragen
tagbullhornthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram